Verlichting bij spanplafond Spanplafond | Kanvas

Vraag offerte

Verlichting bij spanplafond

De juiste keuze in plafondmateriaal met een excellent lichtplan

Kanvas verwerkt alle verlichting (armaturen, LED armaturen, LED spots, dimbare LED spots, halogeenspots, indirecte verlichting,…) in zorvuldig voorbereide passtukken uit harde materie. Dit betekent dat u zich zelfs bij herhaaldelijk verwijderen en terugplaatsen van de verlichting geen zorgen hoeft te maken over afbrokkeling of andere beschadigingen op termijn.

Als u bij een klassieke plafondafwerking enkele keren uw spots dient te verwijderen (bij onderhouds-schilderwerken, vervangen van spots, reparatiewerken,…), dan is afbrokkeling en beschadiging onvermijdelijk.

Verlichting van uw woonkamer is immers niet gelijk aan verlichting van uw badkamer of slaapkamer. Als officiële verdeler van Wever & Ducré verlichting en het XAL gamma bieden wij u bovendien een bijzonder breed aanbod in kwaliteitsverlichting aan de beste tarieven en wij staan u bij van lichtstudie tot en met de optimale uitvoering van uw verlichtingsplan.

Van een eenvoudige spot tot de meest gesofisticeerde armatuur: ons aanbod spreekt voor zich!

Een tijdloze afwerking in één dag

Kanvas levert en plaatst uw spanplafond in één keer, inclusief eventuele verlichting.
Dit betekent een snelle installatie zonder complexe planning of verloren uren tussen diverse partijen.
De voordelen van een Kanvas Spanplafond gaan nog verder. Zo zorgt de fijne pixelstructuur van onze doeken bijvoorbeeld voor een perfect mat oppervlak. Zonder imperfecties, zoals die in een klassieke afwerking vaak voorkomen bij precieze lichtinval. Bovendien heeft u een perfect onderhoudbaar plafond, 100% afwasbaar.

Offerte vragen