Spanplafonds voor restaurant Boury | Kanvas

Boury heropent met spectaculaire nieuwe locatie!

Vraag offerte

Sterrenchef Tim Boury verbouwde in het voorjaar van 2016 een historische villa op de Rumbeeksesteenweg aan de rand van de stad. Een nieuwe locatie die anderhalf keer groter is dan het restaurant op de Diksmuidsesteenweg, met meer ruimte voor creativiteit, zowel in de keuken als in de inrichting.

Boury heropent restaurant op top locatie

Restaurant Boury opende in oktober 2010 de deuren in een herenhuis op de Diksmuidsesteenweg. Een jaar later werd het harde werk van chef Tim Boury al met een Michelinster bekroond. Ook Gault&Millau deelde met 17 op 20 mooie punten uit en gaf Boury ook de titel van 'Jonge topchef van Vlaanderen'. "Daarom vonden we het stilaan tijd om op zoek te gaan naar meer ruimte om mijn creativiteit en het comfort van de gasten te verzekeren", leggen chef Tim Boury en gastvrouw Inge Waeles uit.
Afgelopen zondag 08 mei was het dan eindelijk zo ver. Na maanden voorbereiding en verbouwen werden de eerste gasten ontvangen op de splinternieuwe locatie in de Rumbeeksesteenweg aan de rand van de stad. De eerste reacties waren alvast ontzettend lovend.

Overnachten

De nieuwe locatie en extra ruimte laten ook een bijkomende invulling toe. Naast het restaurant, met 44 couverts, is er ook een zonnig terras met indrukwekkende buitenkeuken, een seminariezaal en drie stijlvolle gastenkamers voor wie in alle rust wil overnachten op dit prachtige domein.

Een neus voor afwerking

Naast een uitgesproken passie voor smaak en karakter in de keuken, heeft de jonge chefkok ook kaas gegeten van kwalitatieve interieurinrichting. Zo kwam ook Kanvas in het verhaal, om een optimale akoestiek te garanderen in het restaurant, met behulp van de Kanvas SoftSound. Een stijlvol akoestisch plafond met een ingenieus dempende coating en ingewerkte verlichting door Delta Light. Belangrijk, want een goede akoestiek bepaalt in hoge mate de totaalbeleving en sfeer van een restaurant. Gezien het resultaat zijn wij bij Kanvas alvast ontzettend fier om bijgedragen te hebben aan een project als dit en wensen we Tim Boury en het hele team ontzettend veel succes toe op hun nieuwe locatie!

Wenst u ook perfecte akoestiek in uw zaak?

Contacteer ons gerust voor advies en een prijs op maat. Onze experten helpen u graag verder!

Voordelen spanplafond

Ontdek de
unieke voordelen van een
Kanvas spanplafond

Realisaties met spanplafonds

Ontdek onze
inspirende
realisaties.

Verlichting

Kanvas: 
specialist in 
sfeer en verlichting.

Offerte vragen