Akoestiek bepaalt mee de kwaliteit van je restaurant! | Kanvas

Akoestiek bepaalt mee de kwaliteit van je restaurant!

Vraag offerte

U heeft het vast ook al meegemaakt. Je gaat op restaurant, gezellige aankleding, lekker eten, vriendelijke bediening, maar toch scheelt er iets. Vooral wanneer de locatie druk bezet is, durft het al eens moeilijk te zijn om een ontspannen gesprek te voeren met je tafelgenoten. Doordat de akoestiek zo ondermaats is, kan je je gesprekspartner maar met moeite verstaan. Een probleem waar vele restauranthouders mee worstelen, maar niet direct een oplossing voor vinden. Die is er nochtans. Een subtiele ingreep in uw interieur die geen afbraak doet aan het decor maar toch een opmerkelijke impact teweegbrengt in de beleving van uw bezoekers.

Totaalbeleving in de horeca

Voorafgaand aan een restaurantbezoek ga je al snel even online op zoek naar een review van het desbetreffende etablissement. Zeker ook bij nieuwe adresjes.

Dat goede akoestiek hierbij meer en meer belangrijk wordt als het gaat over de totaalervaring van een restaurant, brasserie of café, blijkt bijvoorbeeld uit deze recente review in Sabato magazine, waar naast de gebruikelijke beoordeling van menu, prijs en bediening, nu ook het aantal decibels vermeld wordt. Een interessante trend die zich in de toekomst ongetwijfeld zal verder zetten.

Akoestische spanplafonds

Voor Kanvas is een goede geluidskwaliteit in het moderne interieur dan ook een belangrijk aandachtspunt geworden. Je zou kunnen stellen dat we bijna gewoon geworden zijn aan akoestisch minderwaardige omgevingen, schelle klanken en weergalming, en daar willen wij iets aan veranderen. Een goede akoestiek is minstens even belangrijk als een mooie inrichting.

Een Kanvas Spanplafond brengt u vandaag een cleane installatie, slimme voordelen en de fijnste afwerking.

Bekijk hier meer informatie over spanplafonds: zoals voordelen, prijs en verlichting.

De Softsound Spanplafonds zorgen voor geluiddemping dankzij hun ingenieuze coating. Bovendien hebben deze akoestische spanplafonds een stijlvolle en matte afwerking. Het Softsound Spanplafond wordt afgewerkt met spots en geïntegreerde verlichtingsarmaturen.

Met een akoestisch spanplafond kunt u de akoestiek zo verbeteren dat uw klanten langer wensen te verblijven en terugkomen. Dit heeft natuurlijk een direct effect op uw omzet. Een goede akoestiek is een must in de horeca!

Wenst u ook perfecte akoestiek in uw zaak?

Contacteer ons gerust voor advies en een prijs op maat. Onze experten helpen u graag verder!

Voordelen spanplafond

Ontdek de
unieke voordelen van een
Kanvas spanplafond

Realisaties met spanplafonds

Ontdek onze
inspirende
realisaties.

Verlichting

Kanvas: 
specialist in 
sfeer en verlichting.

Offerte vragen