Installatie van een Spanplafond in één dag | Kanvas

Installatie van een Spanplafond in één dag

Vraag offerte

3. Bestelling plaatsen

Eens uw project in planning gaat, blijven we goed verbonden in communicatie over timing en uitvoering per mail en telefoon. De producten (plafondsysteem, en eventuele verlichting en technieken) gaan in bestelling, en worden bij het binnenkomen zorgvuldig gestockeerd in ons atelier.

4. Installatie voorbereiden

Op de grote dag van de installatie komen onze professionals bij u aan, en zullen ze starten met de voorbereiding van hun werk. Elektrische leidingen worden op de juiste plaats voorzien, passtukken voor verlichting of armaturen worden netjes op hoogte geplaatst en de profielen worden met een pas-laser straal perfect op niveau gebracht.

Verlichting spanplafond

Installatie spanplafond

5. Spanplafond installeren

Eens alles op plaats zit starten we zorgvuldig aan de installatie van uw spanplafond. Na opruimen en netjes stofzuigen wordt het doek ontvouwen. Hierna begint de installatie van het Kanvas Spanplafond in de Pureline spanprofielen. Kijk hoe het plafondsysteem zich vervolgens haast magisch gaat opspannen tot een bijzonder strak, afgewerkt en duurzaam oppervlak!

6. Spanplafond afwerken

Met fluwelen zorg worden nu de overige componenten zoals verlichting en andere technieken geïnstalleerd, en kan u genieten van een knap afgewerkt resultaat.

Voordelen spanplafond

Ontdek de
unieke voordelen van een
Kanvas spanplafond

Realisaties met spanplafonds

Ontdek onze
inspirende
realisaties.

Verlichting

Kanvas: 
specialist in 
sfeer en verlichting.

Offerte vragen