De voordelen van een spanplafond | Kanvas

De voordelen van een spanplafond

Vraag offerte

10 jaar garantie

Kanvas garandeert u ook na onze installatie tevredenheid over onze producten. Daarom kennen onze plafondsystemen en verlichting een garantie van 10 jaar op onzichtbare gebreken. Zo bent u zeker dat uw keuze voor innovatie en duurzaamheid ook door de jaren heen succesvol blijft!

Budgetvriendelijk

Een spanplafond is goedkoper dan klassieke plafonds in een afgewerkt resultaat. Dit komt door een efficiëntere installatie waardoor veel minder partijen dienen aan tafel te komen. Bovendien hoeft u nadien niet om de paar jaar te herstellen (scheurtjes of barstjes) en te herschilderen. Kiezen voor een Kanvas spanplafond is kiezen voor een intelligente investering.

Excellente service

Kiezen voor Kanvas is kiezen voor professionaliteit, klantvriendelijkheid en service. Customer satisfaction is de norm. Met ongebreidelde passie, toewijding en topproducten brengen wij u naar Customer Delight! Blijkt u desondanks toch niet tevreden over een onderdeel in onze samenwerking? Mail aub naar info@kanvas.be voor directe hulp naar de juiste oplossing!

Fijnste afwerking

Door unieke profielen en de fijnste weefstructuren zijn onze spanplafonds geschikt voor de meest hoogwaardige interieurinrichting. Een Kanvas plafond moet u zien en voelen om te geloven.

Geen kans op barsten of scheuren

Bij klassieke plafonds zijn thermische barstjes of scheurvorming door het zetten van het gebouw een frequent gebeuren. Met uw Kanvas bent u hiervan vrijwaard. Uw plafond vangt immers elke werking probleemloos op en blijft zo ook op lange termijn gaaf en mooi.

Geen vuil of uitbraak

Voor de installatie van onze spanplafonds, spanwanden en verlichting zijn geen zaag en slijpwerken nodig. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing op bouwstof en vervuiling. Bovendien ondervindt u ook helemaal geen geurhinder van producten, verf of verdunners.

Goed reinigbaar

Onze spanplafonds zijn prima afwasbaar. Door de dichte structuur van onze afwerkingslagen en coatings reinigt u een Kanvas spanplafond efficient en eenvoudig. Bovendien voorzien wij u van een handig reinigingsmiddel, mocht er zich toch eens een verontreiniging voordoen.

Kampioen in duurzaamheid

Onze doeken zijn tot 20 maal sterker dan klassieke PVC spanplafonds en traditionele plafonds in gips of gipsplaten. Met onze gepatenteerde ALYOS profielen is verzakking en ontspanning uit den boze, ook na lange tijd. De sterke en afwasbare polyurethaan coatings waarmee onze plafondsystemen zijn afgewerkt verzekeren u ook in de toekomst van een effen en gaaf oppervlak!

Milieuvriendelijk

Kanvas werkt enkel met producten die op europees niveau aan de strengste normen en certificering voldoen. Kanvas producten worden zo schoon mogelijk gefabriceerd, geïnstalleerd en gerecycleerd met een minimum aan energie of verontreiniging. Onze spansystemen zijn tot 90% afbreekbaar, en kennen met een enorme gewichtsbesparing tegenover courante systemen ook veel minder uitstoot en verontreiniging in transport. Bovendien bespaart u met de uitzonderlijk lange levensduur van onze spanplafonds ook op latere schilderwerken en normale renovaties van klassieke systemen.

Optimale geluidskwaliteit

Een Kanvas spanplafond verbetert sowieso al aanzienlijk de geluidskwaliteit in uw woning. Maar onze akoestische systemen zijn werkelijk een wereld apart. Als marktleider in akoestische spanplafonds en plafondsystemen staat Kanvas klaar voor elke uitdaging in uw zoektocht naar een optimale, deugddoende geluidskwaliteit. Hiervoor komen onze specialisten graag ter plaatse om u naar het beste resultaat te leiden.

Snelle installatie

Onze spanplafonds worden afgeleverd als één pakket. Dit betekent dat u niet dient af te spreken met diverse aannemers (schrijnwerker, elektricien, schilder…) om tot een afgewerkt plafond te komen. Kanvas bevrijdt u van ingewikkelde planningen en verdere onaangename verrassingen. Wij voorzien de volledige installatie inclusief verlichting in één enkele actie. Als official dealer van kwaliteitsmerken Wever & Ducré en XAL kunnen wij u tevens in één adem van een uitgekiend lichtplan en de juiste verlichting voorzien. Zo bent u klaar voor de toekomst, en hoeft u verder nergens meer aan te denken.

Voorzien van hygiënische coatings

Onze afwerkingslagen zijn polyurethaan-gebaseerd en kennen een bijzonder vlakke structuur. Hierdoor heeft vuil en bacteria zeer veel moeite om zich vast te hechten op onze plafonds en wanden.

Offerte vragen