Caractère spanplafonds wordt herdoopt op de Biënnale Interieur 2016: welkom Kanvas | Kanvas

Caractère spanplafonds wordt herdoopt op de Biënnale Interieur 2016: welkom Kanvas

Vraag offerte

Spanplafonds met meerwaarde.

Na 2 dynamische jaren van ontwikkeling kiezen wij er voor Caractère spanplafonds te herdopen naar een naam die even bijzonder als beschrijvend is: Kanvas.

Miguel Garcia: “Onze start-up van eerder is volwassen geworden. Bij de start konden we niet dromen dat we nu reeds over de innovatieve systemen zouden beschikken van vandaag. Onze systemen zijn intelligent geworden maar betaalbaar en duurzaam gebleven; een duidelijke meerwaarde in moderne interieurafwerking.”

Kanvas maakt het verschil tegenover klassieke plafonds in afwerking, organisatie en akoestiek.
 
Irven Kindt: “We integreren probleemloos alle technieken en verlichting. Deze laatste bieden we aan vanuit het huis: u kan bij ons terecht voor een volledig plafondplan. Ons ervaren team is zowel schrijnwerk als lichtintegratie en afwerking meester.”
 
Miguel Garcia: “We wilden dit onderlijnen door reeds met de naam het kind te typeren: Het kanvas is het doek van de meester, een bodem voor creativiteit en finesse. Een baken van mogelijkheden. We wilden meteen ook de samenstelling van ons materiaal kunnen benoemen, en mogelijke verwarring met bijvoorbeeld pvc-spanplafonds uit te sluiten. Onze materialen zijn naadloos en vormen een warme, akoestisch vriendelijke plafondafwerking. Als kind van deze provincie eert Kanvas haar geweven roots. Van vlas naar kant, linnen en tapijten: West-Vlaanderen is textiel. Technologie bracht ons tot fantastische mogelijkheden in textielveredeling, en resulteert vandaag in een sterk gamma van producten. Kanvas staat voor een nieuwe generatie in plafondafwerking.”
Voordelen spanplafond

Ontdek de
unieke voordelen van een
Kanvas spanplafond

Realisaties met spanplafonds

Ontdek onze
inspirende
realisaties.

Verlichting

Kanvas: 
specialist in 
sfeer en verlichting.

Offerte vragen